SENARAI PERISIAN

SMARTOFFICE™- SMART ATTENDANCE SYSTEM adalah satu Peningkatan Sistem Pemantauan Kehadiran yang membantu Organisasi untuk Mengesan Kehadiran Pekerja dengan Mudah dan Tepat. Kod QR Digital Terjamin yang digunakan dalam Sistem Kehadiran Pintar akan mengurangkan Kos Syarikat dan masa yang diambil untuk melaksanakan sistem itu kerana tidak memerlukan Sistem Pengrekodan Kehadiran Khas dan peralatan.

DCA™ Pengesahan Sijil Digital adalah satu Peningkatan Solusi Pengesahan Dokumen. Ia datang dengan Kebolehan Komprehensif untuk Pengesahan dan Memproses Informasi secara Digital. Dengan DCA™, Organisasi boleh memanfaatkan Teknologi Digital Terkini untuk Mengesahkan Ketulenan Dokumen dengan Tepat dan Selamat.

DMS™ Digital Marketing System adalah sebuah platform pemasaran terkini yang membantu Perusahaan Kecil dan Sederhana (SME) serta Syarikat Besar untuk memasarkan Produk dan Perkhidmatan mereka dengan Memanfaatkan Teknologi Digital terkini. Dengan DMS™, Organisasi boleh menyediakan persekitaran pelanggan yang lebih kondusif dan progresif.

DGEN™ Sistem Pengurusan Identiti Digital adalah Pengambilan Identiti Lanjutan Komprehensif dan Penyelesaian Pengurusan. Ia datang dengan pelbagai Keupayaan untuk Pengesahan dan Memproses Informasi secara Digital.Dengan DGEN ™, Organisasi boleh memanfaatkan Teknologi Digital Terkini untuk Mengesahkan Identiti, seperti, Maklumat Keahlian, Maklumat Pelajar dan sebagainya, dengan tepat dan selamat.

DTM™ Sistem Padanan Perniagaan Digital adalah Platform Pemadanan Terkini yang Memberi dan Membantu Ahli bagi Memadankan dan Mengesyorkan Peniaga yang Sesuai untuk Perniagaan dan Aktiviti Ekonomi lain yang Menggalakkan Kerjasama dan Faedah Komersial Bersama dengan Memanfaatkan Teknologi Digital Terkini.

SMARTFORM™ ialah Penyelesaian Borang Elektronik Pintar bersepadu sepenuhnya. Ia datang dengan keupayaan yang komprehensif termasuk Borang Pintar untuk menangkap dan memproses maklumat digital, eTandatangan membolehkan pelanggan menandatangani secara elektronik, OCR untuk membolehkan menangkap teks yang dicetak secara automatik untuk teks digital dan eDokumen kerana membenarkan penukaran eBorang untuk mendokumentasikan format seperti PDF bagi Cetakan dan Pemfailan.

DIGITAL AUTO FINANCE SYSTEM™ adalah Penyelesaian terkini bagi membaik pulih Kelulusan Keseluruhan Permohonan Pinjaman Kereta. Dengan AUTO FINANCE, ia mempercepatkan keseluruhan Operasi daripada Ketua Jualan, Pengesahan Pelanggan, Kelulusan Pelanggan untuk menutup jualan.


EMS™ ENTERPRISE MANAGEMENT SYSTEM adalah Penyelesaian Bersepadu Maju untuk Urusan Perusahaan Aplikasi Mobil, Pemantauan Transaksi Dashboard Masa Sebenar, Pengurusan Peranti, dan Pengurusan Aplikasi. EMS menyediakan Penyelesaian Semua-dalam-Satu dalam Satu Platform Mempermudah Pentadbir Sistem, Pengurus dan Eksekutif Tertinggi bagi memudahkan Pengurusan dan Pemantauan Status Aktif Aplikasi, Perincian Transaksi dan Prestasi Perniagaan pada mod Masa Sebenar

FLEXSALES™ adalah penyelesaian inovatif untuk meningkatkan Prestasi Jualan untuk sektor bank. Ia memberi manfaat untuk teknologi mudah alih terkini bagi memudahkan Jurujual menguruskan perniagaan secara keseluruhan dengan berkesan


iTRACK™ Sistem Pengurusan Penjejakan Inventori Universal adalah yang memudahkan Organisasi untuk Meningkatkan Kawalan Inventori yang Lengkap untuk Gudang, Bilik Simpanan & Kemudahan Penyimpanan Lain. Di samping itu, iTRACK boleh membantu Organisasi Mengurus semua Aset mereka termasuk Peralatan, Perabot, Aset boleh Alih dan sebarang Item yang perlu dijejaki dan dipantau.

BBS POINT OF SALES (POS)™ adalah Sistem POS Mobile yang Terbaru. Ia direka untuk memberi manfaat kepada perniagaan dalam pelbagai sektor termasuk F&B Restoran, Pasar Mini, Peruncit dan lain-lain. Sistem POS BBS membantu perniagaan untuk meningkatkan pesanan pelanggan, Kecekapan operasi, memantau jualan dan peningkatan pendapatan