SENARAI PERKAKASAN

SMARTPAD™ adalah Produk Inovatif Terkini. Ia datang dengan SEMUA-DALAM-SATU Terbina dalam Ciri-ciri Canggih - Tablet Pintar, Cap Jari Biometrik, Pembaca MyKad, Rangkaian Tanpa wayar, Pengecaman Aksara Optik & Keupayaan Tandatangan Digital. Dengan SMARTPAD, ia Memudahkan Organisasi untuk Pelanggan Daftar pada Tepat Masa, Pengesahan & Diluluskan Meningkatkan Operasi Perniagaan Keseluruhan.

SIGNATUREPAD™ ialah Pad Tandatangan Digital Berprestasi Tinggi dan Borang Elektronik. Dengan resolusi 10.1 inci TFT LCD, sentuhan elektromagnet dengan pen elektronik, ia menyediakan keupayaan untuk menangkap Tandatangan Digital dengan ketepatan yang besar dan menangkap data pada Borang elektronik dan lain-lain.


BBS POINT OF SALES (POS)™ adalah Sistem POS Mobile yang Terbaru. Ia direka untuk memberi manfaat kepada perniagaan dalam pelbagai sektor termasuk F&B Restoran, Pasar Mini, Peruncit dan lain-lain. Sistem POS BBS membantu perniagaan untuk meningkatkan pesanan pelanggan, Kecekapan operasi, memantau jualan dan peningkatan pendapatan